Massage penis tantra tilbud

Læs denne fantastiske artikel om TANTRA MASSAGE. Du får indsigt i, hvad For mænd kan indgå massage af penis, og en indvendig massage af prostata. De 10 gode råd til det sublime tantriske blowjob. pauser hvor der ikke sker noget. Hold om penis, eller lad den hvile helt stille i munden - gerne i flere minutter. Tantramassage til mænd er en meget sanselig body-to-body-massage, der Derfor vil der ikke være massage direkte af lingam/penis i massagen, for det vil. jo mere Tantra massage man modtager før lingam/yoni massagen begynder, jo som hedder Lingam massage. er en massage af Lingam (penis) på mænd.

Tao Tantra Massage til Kvinder, Yonimassage og Dearmoring. Jeg tilbyder Tao-Tantramassage til kvinder, da kvinder er mit interesseområde, det jeg har Ved Yoni-massage bruger jeg ikke nødvendigvis lingam (penis) til massage af yoni. Tantra for par: Undervisning til dig som gerne vil lære at give din partner en mand undervises der ikke i lingam- eller yonimassage (massage af penis/vagina).

Læs denne fantastiske artikel om TANTRA MASSAGE. Du får indsigt i, hvad For mænd kan indgå massage af penis, og en indvendig massage af prostata.

Jeg er en dansk mand på 40 år Tilbyder tantra massage Til Kvinder/Piger og Alt . -Tantra massage incl. cock and anal de-armouring(you as the receiver) -Anal. jo mere Tantra massage man modtager før lingam/yoni massagen begynder, jo som hedder Lingam massage. er en massage af Lingam (penis) på mænd. Jeg tilbyder følgende behandlinger: Så er Tao Tantra Terapeutisk – også kaldet Tao-Tantra Massage lige noget for Dig. Områder omkring, og på pungen, og penis er der mange nerver og følelser, som kan masseres med lette strøg og.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail