Tantra tilbud tantra massage for kvinder

Tantra Massage Day Den marts arrangerer vi en hel dag, hvor massager kan bookes med rabat: 10% for en enkelt massage, 20% for parmassage 30% for. Tantramassage eller tantrisk massage er et møde, hvor du er i centrum, hvor du fuldt og ubetinget skal modtage og nyde. Der er intet mål, intet vi skal, blot nyde. Massage af Yoni med Lingam. I tantra “trænger manden ikke ind i kvinden”. Kvinden ses som et tempel, og “man trænger ikke ind i et tempel”. I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni.

edenshave | Tantra massage for kvinder

Tantramassage eller tantrisk massage er et møde, hvor du er i centrum, hvor du fuldt og ubetinget skal modtage og nyde. Der er intet mål, intet vi skal, blot nyde. Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere (Yoni er det ord vi bruger for de kvindelige kønsdele) Det er dig der. I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni.

I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni. Tantramassage eller tantrisk massage er et møde, hvor du er i centrum, hvor du fuldt og ubetinget skal modtage og nyde. Der er intet mål, intet vi skal, blot nyde. Til dig der vil i dybden med tantramassage og ønsker at blive klædt på til Tantraværkstedet tilbyder en enestående mulighed for ”at trække stikket” fra sig til mænd og kvinder som ønsker at lære en komplet tantramassage.

janne tantra.

Hvordan tantra massage: En introduktion til Mahamudra tantra tilbydes “gratis” tantramassager, af mænd som “kender lidt til tantra”, over For kvinders vedkommende KAN der også inviteres til massage med Lingam. Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere (Yoni er det ord vi bruger for de kvindelige kønsdele) Det er dig der.

Tantra Massage Day Den marts arrangerer vi en hel dag, hvor massager kan bookes med rabat: 10% for en enkelt massage, 20% for parmassage 30% for.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail